Her er årets julekalendere på TV 2023:

Nå begynner vi å få inn julekalenderne på tv for 2023. Vi jobber med å finne ut alle sammen og er snart klar med komplett oversikt.

I 2023 er det to nye julekalendere på tv! Det er Snøfall 2 på NRK og Asbjørns Julekalender på TV2. Dette ert helt nye kalendere. Vi gleder oss! Våre nordiske naboer har også laget nye julekalendere. SVT, DR1 og Dansk TV2 har helt nye julekalendere i år!

Har du lyst til å se tidligere julekalenderprogram så finner du en del på NRK nett-TV og andre igjen kan du kjøpe her på DVD i adventskalenderoversikten til CDON.no.

SNØFALL 2

"Snøfall 2" er oppfølgeren til den populære norske julekalenderen "Snøfall." Her er noen flere detaljer om denne julekalenderen: "Snøfall" handler om foreldreløse Selma, som drømmer om å finne sin egen familie. I løpet av historien oppdager hun en hemmelig portal som fører henne til en eventyrverden kalt Snøfall. Denne magiske verdenen er full av overraskelser, farer og kjærlighet, og Selma opplever utrolige eventyr mens hun søker etter en følelse av tilhørighet og en familie.

"Snøfall 2" er den etterlengtede oppfølgeren til den originale serien. Den tar oss tilbake til Snøfall, hvor vi kan forvente nye eventyr og spennende hendelser. Det er en fortsettelse av Selmas reise og hennes søken etter kjærlighet og en familie.

Episoder: Som en julekalender, består "Snøfall 2" av 24 episoder, en for hver dag i desember frem til jul.

Premieredato: "Snøfall 2" har sin premiere på NRK 1.desember 2023. Denne julekalenderen er en del av NRKs bidrag til å skape julestemning for seerne.

Dette er en kort oppsummering av hva du kan forvente deg fra "Snøfall 2." Det er en fortsettelse av den hjertevarme historien fra den originale serien, og den tar oss tilbake til Snøfall for å oppleve nye eventyr sammen med SelmaTips oss gjerne om flere julekalendere på tv, hvis du vet noen ikke vi vet...

NRK kommer med en helt ny julekalender i år som heter "Stjernestøv". Vi gleder oss allerede!